bewaar
Noedelsoep uit de wok met tofu
Noedelsoep uit de wok met tofu
bewaar

Noedelsoep uit de wok met tofu

20 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 ml

kokosmelk

800 ml

kraanwater

125 g

eiermie

1 bakje

boemboe sajoer tjampoer

2 el

traditionele olijfolie

250 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

180 g

pittig gekruide tofu roerbakreepjes

10 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Breng in een pan kokosmelk aan de kook met water. Klop met een garde de boemboe erdoor. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in de kokosbouillon. Verhit in een wok olie en roerbak de groentemix 3 min. Voeg de tofureepjes toe en bak 2 min. mee. Schep het roente-tofumengsel door de kokosbouillon en verwarm nog 5 min. zachtjes. Breng op smaak met peper en zout. Hak de koriander fijn. Schep de soep in diepe borden of kommen en bestrooi met koriander.