Roergebakken garnalen
Roergebakken garnalen
bewaar
bewaar

Roergebakken garnalen

Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.

20 min. bereiden
82waarderingen

Aan de slag

1

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. gaar. Schenk de woksaus erbij en bak nog 1 min.

2

Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groente ca. 4 min. Breng de groente op smaak met ketjap. Verdeel de mie over de borden en schep de groenten eromheen. Leg de garnalen erboven op en serveer met de kroepoek en de atjar.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken garnalen

Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig