bewaar
Roergebakken garnalen
Roergebakken garnalen
bewaar

Roergebakken garnalen

Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.

20 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

eiermie

5 el

traditionele olijfolie

300 g

diepvries tijgergarnalen

240 ml

woksaus teriyaki

800 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

4 el

ketjap manis

75 g

gebakken emping

330 g

atjar tjampoer

Dit heb je nodig

  • wok

Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.

Aan de slag

1

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. gaar. Schenk de woksaus erbij en bak nog 1 min.

2

Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groente ca. 4 min. Breng de groente op smaak met ketjap. Verdeel de mie over de borden en schep de groenten eromheen. Leg de garnalen erboven op en serveer met de kroepoek en de atjar.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.