bewaar
Babi ketjap met mie
Babi ketjap met mie
bewaar

Babi ketjap met mie

50 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pakje

verse boemboe voor babi Ketjap

500 g

nasi/bamivlees

400 g

mienestjes

3 eetlepel

oosterse roerbakolie

1 zak

Chinese groentemix

1 pakje

taugé

3 eetlepels

ketjap manis

1 pot

atjar tjampoer

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In braadpan boemboe met 200 ml water aan de kook brengen. Vlees toevoegen, weer aan de kook brengen en onafgedekt 45 min. zacht laten sudderen. Mienestjes volgens gebruiksaanwijzing koken. In wok olie verhitten en groentemix 5 min. roerbakken. Taugé en ketjap toevoegen en 1 min. roerbakken. Mie erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Babi ketjap met mie en atjar serveren.