bewaar
Japanse mie, spinazie en tofu
Japanse mie, spinazie en tofu
bewaar

Japanse mie, spinazie en tofu

25 min. bereiden
160waarderingen

Ingrediënten

4 personen

225 g

mie

1

rode paprika

250 g

kastanjechampignon

3

bosuien

4 el

zonnebloemolie

2 tenen

knoflook

180 g

pittig gekruide tofu roerbakreepjes

300 g

verse spinazie

80 g

teriyakisaus

2 el

geroosterde sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika in blokjes, halveer de kastanjechampignons en snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit de olie in de wok. Pers de knoflook erboven en bak ca. 1 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de champignons toe en bak ca. 2 min. mee. Voeg de tofu toe en bak ca. 3 min. mee.

2

Voeg de spinazie in delen toe en schep om tot de spinazie is geslonken. Voeg de mie, bosui en woksaus toe en verwarm alles goed door. Verdeel over diepe borden en bestrooi met het sesamzaad.