Pak­soi met tofu en tar­ly

(17) waardeer
hoofdgerecht 2 personen
3 17

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met ruim water tarly met zout in ca. 12 minuten gaarkoken. Paksoi in reepjes snijden, wassen en in vergiet laten uitlekken. Peper wassen en in ringen snijden. In wok olie verhitten. Tofublokjes en peper ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Paksoi en ketjap toevoegen en nog ca. 5 minuten roerbakken. Tarly afgieten en overdoen in schaal. Paksoi op tarly scheppen en garneren met cashewnoten.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 965 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 110 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.