bewaar
Kipcurry met paksoi
Kipcurry met paksoi
bewaar

Kipcurry met paksoi

20 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 grote

ui

1 zakje

korma currypasta

400 g

kipfilet

1 pak

woknoedels

2 struiken

paksoi

5 eetlepels

olie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Verhit 3 eetlepels olie in een wok en fruit de ui met de currypasta tot deze gaat geuren. Schep de blokjes kip erdoor en bak ze op hoog vuur bruin. Voeg na 5 minuten 200 ml water toe en stoof de kip op matig vuur in 10 minuten gaar, schep de blokjes regelmatig om. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Breek de bladeren paksoi van de stronk en snijd ze in grove stukken. Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan en roerbak de paksoi op hoog vuur in 5-7 minuten beetgaar. Serveer de noedels in vier diepe borden met daarop de kipcurry en de paksoi ernaast. Lekker met een flinke schep volle yoghurt.

tip

algemeenVegetariërs kunnen in plaats van kip tofu of vegetarische roerbakblokjes gebruiken.

algemeenprijs per persoon 2.20 (in maart 2006)