Kipcurry met rijst

De zoete mango maakt deze curry nóg lekkerder.

570 kcal

30 min. bereiden

2.9/5

(75)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 14-15 - 2001 week 14-15

Aan de slag

  1. Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in schijven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de kipreepjes ca. 4 min.

  2. Haal de kip uit de wok en houd warm. Roerbak de groente ca. 4 min. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en roerbak nog ca. 1 min. Voeg de kip toe en verwarm goed mee.

  3. Verdeel de rijst en curry over de borden. Garneer met mango.

Wat vond je van dit recept?

Kipcurry met rijst

De zoete mango maakt deze curry nóg lekkerder.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig