
Kipcurry met rijst
De zoete mango maakt deze curry nóg lekkerder.
570 kcal (voedingswaarden)
30 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
2
rijpe mango's
250 g
meergranenrijst
400 g
kipfilet
3 el
zonnebloemolie
400 g
roerbakmix-groenten
80 g
korma currypasta
200 ml
kokosmelk
Dit heb je nodig
wok
De zoete mango maakt deze curry nóg lekkerder.
Aan de slag
1
Schil de mango's en snijd het vruchtvlees in schijven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in reepjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de kipreepjes ca. 4 min.
2
Haal de kip uit de wok en houd warm. Roerbak de groente ca. 4 min. Voeg de currypasta en kokosmelk toe en roerbak nog ca. 1 min. Voeg de kip toe en verwarm goed mee.
3
Verdeel de rijst en curry over de borden. Garneer met mango.