bewaar
Noedelsoep met kipfilet en paksoi
Noedelsoep met kipfilet en paksoi
bewaar

Noedelsoep met kipfilet en paksoi

Een van de voordelen van dit luchtige, Oosterse soepje? Het staat in een handomdraai op tafel!

15 min. bereiden
261waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

kippenbouillontablet

1 liter

water

1 struik

paksoi

300 g

kipfilet

1

rode peper

¼ pakje

mihoen

2 el

sojasaus

3

bosuien

Een van de voordelen van dit luchtige, Oosterse soepje? Het staat in een handomdraai op tafel!

Aan de slag

Breng het water aan de kook met het kippenbouillontablet. Snijd het wit van de paksoi in reepjes en het groen in dunne slierten. Snijd de kipfilet in reepjes en de rode peper in fijne ringetjes. Schep het wit van de paksoi, de kip en de peper in de bouillon, laat 10 min. zachtjes doorkoken. Schep de mihoen bij de soep en laat nog 2 minuten meekoken. Breng de soep op smaak met sojasaus. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep het groen van de paksoi door de soep en strooi de bosui erover.