bewaar
Tilapia met krieltjes en snijbonen
Tilapia met krieltjes en snijbonen
bewaar

Tilapia met krieltjes en snijbonen

20 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

snijbonen

5 el

vloeibare

1 duopak

krieltjes

1 zakje

witte saus

250 ml

halfvolle melk

2 el

grove mosterd

4

tilapiafilets

1 zakje

verse dille

Aan de slag

Snijbonen schoonmaken en in ruiten snijden. Snijbonen in kokend water in 5-7 min. beetgaar koken. Afgieten. 3 el braadboter in koekenpan verhitten en krieltjes volgens aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar bakken. Intussen saus met melk bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd erdoor mengen. Tilapia inwrijven met zout en peper. Rest braadboter in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en tilapia om en om bruin en gaar bakken, 1-2 min. aan elke kant. Dille fijnsnijden. Snijbonen en krieltjes mengen en bestrooien met zout, peper en dille. Groentemengsel over 4 borden verdelen. Vis erbij leggen, lepel mosterdsaus erover verdelen en rest saus erbij serveren.