Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs

Stamppot alleen geschikt voor de winter? Welnee, deze luchtige variant kan altijd op het menu.

523 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(61)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 350 gram kipspareribs

    kipspareribs

  • 1.5 kg kruimige aardappel

    kruimige aardappel

  • 250 gram verse gesneden snijbonen

    verse gesneden snijbonen

  • 3 eetlepel ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 100 ml halfvolle melk

    halfvolle melk

  • 1 eetlepel Franse mosterd

    Franse mosterd

2007 week 20-21 - 2007 week 20-21

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kipspareribs in een ovenschaal. Laat in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar worden. Schil intussen de aardappelen, snijd in stukjes en kook in ca. 15 min. gaar. Giet af en stamp fijn.

  2. Kook de snijbonen in ruim kokend water in 5 min. gaar. Klop de boter, melk mosterd en snijbonen door de stamppot en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de stamppot op de borden, serveer de spareribs erbij.

Wat vond je van dit recept?

Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs

Stamppot alleen geschikt voor de winter? Welnee, deze luchtige variant kan altijd op het menu.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig