Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Niet zo'n liefhebber van pittig? Gebruik een halve peper of laat 'm weg.

550 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, de rode peper en de bosui toe, maar houd een paar uiringetjes achter voor de garnering. Bak het geheel ca. 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe, roer door en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af met het deksel en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om. Verwarm de laatste paar minuten de rivierkreeftjes mee. Serveer de pasta met de saus, de visfilets en de rivierkreeftjes. Garneer de pasta met de achtergehouden bosui.

Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Niet zo'n liefhebber van pittig? Gebruik een halve peper of laat 'm weg.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel