bewaar
Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus
Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus
bewaar

Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Niet zo'n liefhebber van pittig? Gebruik een halve peper of laat 'm weg.

25 min. bereiden
pittig
198waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

diepvries pangasiusfilets

3

bosuien

2

zoete puntpaprika's

1

rode peper

300 g

volkorenspaghetti

4 el

traditionele olijfolie

400 g

tomatenblokjes

100 g

verse rivierkreeftjes

Niet zo'n liefhebber van pittig? Gebruik een halve peper of laat 'm weg.

Aan de slag

1

Bestrooi de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, de rode peper en de bosui toe, maar houd een paar uiringetjes achter voor de garnering. Bak het geheel ca. 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe, roer door en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af met het deksel en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om. Verwarm de laatste paar minuten de rivierkreeftjes mee. Serveer de pasta met de saus, de visfilets en de rivierkreeftjes. Garneer de pasta met de achtergehouden bosui.