bewaar
Pappardelle in pittige saus
Pappardelle in pittige saus
bewaar

Pappardelle in pittige saus

25 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

olijfolie

250 g

gerookte spekblokjes

2

uien

2 tenen

knoflook

1

rode peper

1 blik

tomatenblokjes

4

tasty tom tomaten

1 tl

suiker

1 pak

verse pappardelle

8 blaadjes

basilicum

100 g

Pecorino

Aan de slag

Verhit de olie in een braadpan en bak de spekblokjes uit. Voeg de ui toe en fruit in 5 min. glazig. Voeg de knoflook en de rode peper toe. Laat 2 min. garen en roer de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor. Breng op smaak met de suiker en peper en zout. Laat dit op een laag vuur 10 min. koken. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en schep de pappardelle door de saus. Bestrooi met het basilicum en de Pecorino.