bewaar
Pittige pappardelle met oesterzwam
Pittige pappardelle met oesterzwam
bewaar

Pittige pappardelle met oesterzwam

Pasta met pit en dat binnen 20 minuten!

20 min. bereiden
redelijk pittig
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

braadworsten

1

rode peper

1 el

traditionele olijfolie

1 teen

knoflook

300 g

oesterzwammen

300 g

pappardelle

75 g

Pecorino Romano

20 g

verse platte peterselie

Pasta met pit en dat binnen 20 minuten!

Aan de slag

1

Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.

3

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

4

Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.

tip

serveertipLekker met een salade van rucola en tomaat.

Pittige pappardelle met oesterzwam

Instructievideo - 01:20 min.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.