bewaar
Pappardelle met paddenstoelen
Pappardelle met paddenstoelen
bewaar

Pappardelle met paddenstoelen

25 min. bereiden
194waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

300 g

pappardelle

400 g

kastanjechampignons

50 g

Pecorino Romano

4 el

milde olijfolie

2 el

balsamicoazijn

1 el

gedroogde oregano

50 g

walnoten

Aan de slag

1

Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik en dan in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de champignons grof. Rasp de kaas grof. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur in ca 5 min. bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel.

3

Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.

Groente in de lengte snijden

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig