bewaar
Pappardelle met paddenstoelen
Pappardelle met paddenstoelen
bewaar

Pappardelle met paddenstoelen

25 min. bereiden
192waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

aubergine

2 schalen

paddestoelenmelange

2 pakken

pappardelle (pasta

4 el

olijfolie

2 el

balsamicoazijn

1 el

gedroogde oregano

50 g

walnoten

50 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

Snijd de aubergine in de lengte eerst in plakken van 1 cm dik en daarna in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel. Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.

tip

Groente in de lengte snijden

Instructievideo - 00:45 min.