Pappardelle met paddenstoelen

Advertentie
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 2 schalen paddestoelenmelange (a 200 g)
- 2 pakken pappardelle (pasta (a 250 g, koelvers))
- 4 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el gedroogde oregano
- 50 g walnoten (grof gehakt)
- 50 g Pecorino Romano (kaas) (geraspt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snijd de aubergine in de lengte eerst in plakken van 1 cm dik en daarna in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de paddenstoelen in grove stukken. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel. Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.

Groente in de lengte snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 635 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 70 g
-
vet 30 g
waarvan verzadigd 0 g