bewaar
Pasta met rivierkreeftjes
Pasta met rivierkreeftjes
bewaar

Pasta met rivierkreeftjes

Pittige spaghetti met lekker veel kruiden en smaakmakers.

20 min. bereiden
261waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

verse spaghetti all'uovo

1

rode peper

1

citroen

1 teen

knoflook

8 el

traditionele olijfolie

200 g

verse rivierkreeftjes

15 g

verse basilicum

Pittige spaghetti met lekker veel kruiden en smaakmakers.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder ondertussen de zaadlijsten van 1 rode peper en snijd de peper in dunne plakjes. Rasp de citroen en pers uit. Vang het sap op.

2

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook met peper 3 min. Voeg het sap en het rasp van 1 schoongeboende citroen en 2 bakjes rivierkreeftjes toe. Warm 1 min. mee.

3

Snijd intussen de basilicum fijn. Meng de saus met de rivierkreeftjes door de spaghetti. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met 1 bakje fijngesneden basilicum.