bewaar
Pasta met knoflook, olie en peper
Pasta met knoflook, olie en peper
bewaar

Pasta met knoflook, olie en peper

Wauw: lekker in al z'n eenvoud.

20 min. bereiden
redelijk pittig
157waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

1

rode peper

75 ml

traditionele olijfolie

3 tenen

knoflook

20 g

verse platte peterselie

Wauw: lekker in al z'n eenvoud.

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verhit de olie in een steelpan. Voeg de knoflook en peper toe en laat de knoflook op laag vuur in 3 min. goudbruin worden. Giet de pasta af en doe terug in de pan. Snijd de peterselie fijn. Voeg de olie en peterselie toe. Breng op smaak met peper en en eventueel zout.

tip

variatietipServeer er voor een complete maaltijd een lekkerbekje en een tomatensalade bij. Kijk voor de recepten op ah.nl/allerhande.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.