Filetto di maiale tonnato

Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau

480 kcal

10 min. bereiden

3.4/5

(896)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 160 gram tonijnmoot in olijfolie

    tonijnmoot in olijfolie

  • 5 eetlepel mayonaise

    mayonaise

  • 3 eetlepel citroensap

    citroensap

  • 150 gram rucola

    rucola

  • 400 gram gebraden fricandeau

    gebraden fricandeau

  • 3 eetlepel kappertjes

    kappertjes

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker


2008 nr. 07 - Zomers tafelen

januari 2020 - januari 2020

Aan de slag

  1. Doe de tonijn en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.

  2. Houd een flinke hand rucola achter, leg de rest op een schaal. Drapeer de plakjes fricandeau erover en besprenkel met de tonijnsaus. Bestrooi de vitello tonnato met de rest van de rucola, de kappertjes en versgemalen zwarte peper.

Wat vond je van dit recept?

Filetto di maiale tonnato

Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig