Filetto di maiale tonnato
Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau
480 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
160 gram tonijnmoot in olijfolie
tonijnmoot in olijfolie
5 eetlepel mayonaise
mayonaise
3 eetlepel citroensap
citroensap
150 gram rucola
rucola
400 gram gebraden fricandeau
gebraden fricandeau
3 eetlepel kappertjes
kappertjes
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker
Ontdek meer van dit soort gerechten
Doe de tonijn en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.
Houd een flinke hand rucola achter, leg de rest op een schaal. Drapeer de plakjes fricandeau erover en besprenkel met de tonijnsaus. Bestrooi de vitello tonnato met de rest van de rucola, de kappertjes en versgemalen zwarte peper.
Filetto di maiale tonnato
Dit lekkere voorgerecht kent veel variaties, dit is een snelle versie met varkensfricandeau

voorgerecht
4 personen
480 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de tonijn en mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met het citroensap, peper en eventueel zout.
Houd een flinke hand rucola achter, leg de rest op een schaal. Drapeer de plakjes fricandeau erover en besprenkel met de tonijnsaus. Bestrooi de vitello tonnato met de rest van de rucola, de kappertjes en versgemalen zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
160 g tonijnmoot in olijfolie
5 el mayonaise
3 el citroensap
150 g rucola
400 g gebraden fricandeau
3 el kappertjes
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker




