Visfilet met augurksalsa en peterselierijst

430 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

2008 week 26-27 - 2008 week 26-27

Aan de slag

  1. Peterselieblaadjes fijnsnijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Helft van peterselie door rijst roeren. Ui pellen en fijnsnijden. Augurk en maïs in zeef laten uitlekken. Salsa maken van ui, augurk, maïs, tomaatblokjes en rest van peterselie. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis met chilipoeder en zout en peper naar smaak bestrooien. Olie in koekenpan verhitten. Vis in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Vis, rijst en salsa over 4 borden verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Visfilet met augurksalsa en peterselierijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig