bewaar
Visfilet met augurksalsa en peterselierijst
Visfilet met augurksalsa en peterselierijst
bewaar

Visfilet met augurksalsa en peterselierijst

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

verse peterselie

250 g

rijst

½

rode ui

1 pot

augurken

1 blikje

maïskorrels

1 blik

tomatenblokjes

4

tilapiafilets

1 theelepel

chilipoeder

3 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

Peterselieblaadjes fijnsnijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Helft van peterselie door rijst roeren. Ui pellen en fijnsnijden. Augurk en maïs in zeef laten uitlekken. Salsa maken van ui, augurk, maïs, tomaatblokjes en rest van peterselie. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vis met chilipoeder en zout en peper naar smaak bestrooien. Olie in koekenpan verhitten. Vis in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Vis, rijst en salsa over 4 borden verdelen.