bewaar
Peterselierijst met Griekse rondo's
Peterselierijst met Griekse rondo's
bewaar

Peterselierijst met Griekse rondo's

25 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

zilvervliesrijst

1

aubergine

2

uien

1 teentje

knoflook

7 eetlepels

olijfolie

1 blik

tomatenblokjes

2 schaaltjes

Griekse rondo's

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. In pan 4 el olie verhitten en aubergine in ca. 10 min. al omscheppend gaarbakken. Laatste 4 min. uien en knoflook meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en even laten sudderen. In koekenpan rest van olie verhitten en rondo's 4-6 min. bakken. Peterselie fijnsnijden en door rijst mengen. Rondo's met groenten en rijst serveren. Lekker met komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Peterselierijst met Griekse rondo's

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig