bewaar
Peterselierijst met Griekse rondo's
Peterselierijst met Griekse rondo's
bewaar

Peterselierijst met Griekse rondo's

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

zilvervliesrijst

1

aubergine

2

uien

1 teentje

knoflook

7 eetlepels

olijfolie

1 blik

tomatenblokjes

2 schaaltjes

Griekse rondo's

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. In pan 4 el olie verhitten en aubergine in ca. 10 min. al omscheppend gaarbakken. Laatste 4 min. uien en knoflook meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en even laten sudderen. In koekenpan rest van olie verhitten en rondo's 4-6 min. bakken. Peterselie fijnsnijden en door rijst mengen. Rondo's met groenten en rijst serveren. Lekker met komkommersalade.