bewaar
Griekse rondo met komkommersalade
Griekse rondo met komkommersalade
bewaar

Griekse rondo met komkommersalade

30 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

900 g

grote aardappelen

1

kropsla

1

komkommer

50 g

rozijnen

75 ml

sladressing

2 el

olie

2 schaaltjes

Griekse rondo's

150 ml

melk

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 min. gaar. Haal de slablaadjes los en scheur ze in grove stukken. Meng de sla met de komkommer en de rozijnen en voeg de sladressing toe.

2

Verhit de olie in een pan en bak de Griekse rondo's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree en breng op smaak met peper en zout.

3

Serveer de Griekse rondo's met de komkommersalade en de aardappelpuree.