bewaar
Griekse rondo's met gegrilde aubergine
Griekse rondo's met gegrilde aubergine
bewaar

Griekse rondo's met gegrilde aubergine

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kruimige aardappels

2 teentjes

knoflook

1 zakje

verse tijm

100 ml

olijfolie

3

aubergines

2 pakjes

Griekse rondo's

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Aardappelen schillen, in vieren snijden en aan de kook brengen. Laag zetten en in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten en fijnstampen. Ondertussen knoflook pellen en fijnsnijden. Tijmblaadjes van takjes halen. 3/4 dl olie mengen met knoflook, tijm en naar smaak zout en peper. Aubergines schoonmaken en elk in 6 lange parten snijden. Mengen met helft knoflook-tijmolie. In hete grillpan aubergines in een paar keer in ca. 5 min. gaargrillen. In ruime koekenpan rest olijfolie verwarmen en rondo's aan beide kanten in ca. 7 min. bruin en gaar bakken. Aardappelpuree mengen met rest knoflook-tijmolie en over 4 borden verdelen. Gegrilde aubergines en rondo's ernaast leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Griekse rondo's met gegrilde aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig