bewaar
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
Griekse aubergineschotel met geitenkaas
bewaar

Griekse aubergineschotel met geitenkaas

30 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

275 g

notenrijst

2

uien

3

aubergines

8 el

traditionele olijfolie

2 el

mediterrane kruiden

400 g

tomatenblokjes

300 g

zachte geitenkaas honing 45+

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de aubergines in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en bak de ui en aubergines 3 min. Schep de kruiden erdoor en voeg de tomaten toe. Houd minimaal 10 min. tegen de kook aan. Snijd de kaas in stukjes en schep vlak voor serveren door de aubergineschotel. Serveer met de rijst.

tip

combinatietipLekker met een komkommersalade met yoghurtdressing.