bewaar
Kruidige pasta met geitenkaas
Kruidige pasta met geitenkaas
bewaar

Kruidige pasta met geitenkaas

De kracht van eenvoud: pasta, tomaat, Italiaanse kruiden en geitenkaas. In een kwartier op tafel!

15 min. bereiden
103waarderingen

Ingrediënten

2 personen

150 g

farfalle

250 g

romaatjes

2 el

traditionele olijfolie

20 g

verse Italiaanse kruiden

150 g

zachte geitenkaas

De kracht van eenvoud: pasta, tomaat, Italiaanse kruiden en geitenkaas. In een kwartier op tafel!

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de romaatjes. Verhit de olie in een pan en bak de tomaten al omscheppend ca. 3 min. Ris de blaadjes van de kruidentakjes, snijd fijn en schep door de tomaat. Breng op smaak met zout.

2

Schep de pasta op de borden, schep de saus erover en verkruimel de geitenkaas erboven.