Hol­land­se maal­tijd­sa­la­de met spe­kre­pen

(39) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 39

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kaas in kleine blokjes snijden. In kom radijs, peen, kaas, bieslook en dressing mengen. Veldsla over 4 borden verdelen en salade erover verdelen. Speklapjes in lengte in repen van ca. 2 cm snijden. In droge hete koekenpan met antiaanbaklaag spekrepen bakken. Vrijkomend spekvet tussentijds afgieten. Ca. 8 min. bakken tot spek- repen bruin en krokant zijn. Warme spekrepen over salade verdelen. Broodjes erbij geven.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.