bewaar
Pollo tonato met frisse salade
Pollo tonato met frisse salade
bewaar

Pollo tonato met frisse salade

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

aardappels

1

ui

2 zakken

peen julienne

5 eetlepels

honing-mosterddressing

1 blikje

tonijnmoot op olie

4 eetlepels

mayonaise

2 kleine

augurken

½ zakje

verse peterselie

300 g

gebraden kipfilet

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Aardappelen schoonboenen, met vork inprikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen. Aardappelen afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen (700 watt) in 8 min. gaar laten worden. Aardappelen in theedoek verpakt 5 min. laten nagaren. Ui pellen en fijnsnijden. Peen mengen met ui en dressing. Tonijn laten uitlekken. In keukenmachine of met staafmixer tonijn mengen met mayonaise en augurk. Saus met zout en peper op smaak brengen. Peterselie fijnknippen. Kipfilet over 4 borden verdelen. Saus erover verdelen en met peterselie bestrooien. Met pofaardappel en wortelsalade serveren.