bewaar
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
bewaar

Wentelteefjes met kaneel-limecrème

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

limoen

4 eetlepels

lekker licht

6 eetlepels

poedersuiker

1 theelepel

kaneel

4

kiwi's

1

ei

3 eetlepels

melk

2 eetlepels

zonnebloemolie

sneetjes

krenten

Aan de slag

Limoen onder koude kraan schoonboenen. Schil boven schaaltje raspen. Lekker licht, poedersuiker en 1/2 tl kaneel toevoegen en snel door elkaar roeren. Limoen halveren, paar druppeltjes sap boven mengsel uitknijpen en erdoor roeren. Kiwi's schillen en elk in 6 partjes snijden. Ei met melk en 1/2 tl kaneel in diep bord loskloppen. Olie in koekenpan verhitten. Sneetjes brood om en om in eimengsel dopen, in pan leggen en om en om bruinbakken. Wentelteefjes op 4 bordjes leggen en diagonaal doormidden snijden. Kiwi ernaast leggen en crème op wentelteefjes scheppen.