bewaar
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
bewaar

Wentelteefjes met kaneel-limecrème

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

limoen

4 eetlepels

lekker licht

6 eetlepels

poedersuiker

1 theelepel

kaneel

4

kiwi's

1

ei

3 eetlepels

melk

2 eetlepels

zonnebloemolie

sneetjes

krenten

Aan de slag

1

Limoen onder koude kraan schoonboenen. Schil boven schaaltje raspen. Lekker licht, poedersuiker en 1/2 tl kaneel toevoegen en snel door elkaar roeren. Limoen halveren, paar druppeltjes sap boven mengsel uitknijpen en erdoor roeren. Kiwi's schillen en elk in 6 partjes snijden. Ei met melk en 1/2 tl kaneel in diep bord loskloppen. Olie in koekenpan verhitten. Sneetjes brood om en om in eimengsel dopen, in pan leggen en om en om bruinbakken. Wentelteefjes op 4 bordjes leggen en diagonaal doormidden snijden. Kiwi ernaast leggen en crème op wentelteefjes scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes met kaneel-limecrème

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig