Een­per­soons-wen­tel­teef­jes

Nom, nom, nom, deze wentelteefjes maak je helemaal voor jou alleen. Lekker met honing of maple syrup.

(1) waardeer
hollands nagerecht Nom, nom, nom, deze wentelteefjes maak je helemaal voor jou alleen. Lekker met honing of maple syrup. 1 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop het ei, de suiker, kaneel en melk in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

variatietip:

Geen casinobrood in huis? Dit recept leent zich goed voor elk soort brood.

serveertip:

Lekker met honing of maple syrup.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 52 g
    waarvan suikers 15 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 360 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
september 2019

Eenpersoons-wentelteefjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Een­per­soons-wen­tel­teef­jes

1
1
  • 1 klein ei
  • 1 el kristalsuiker
  • ¼ el gemalen kaneel
  • 75 ml volle melk

Klop het ei, de suiker, kaneel en melk in een diep bord.

2
2
  • 3 sneetjes wit casinobrood

Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood 1 voor 1 door het eimengsel.

3
3
  • 20 g ongezouten roomboter

Verhit de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

variatietip:

Geen casinobrood in huis? Dit recept leent zich goed voor elk soort brood.

serveertip:

Lekker met honing of maple syrup.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.