Tonijncrostini
210 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
½
1 teen
2 eetlepels
150 g
½
10 g
Dit heb je nodig
bakplaat
grillpan
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 nr. 05 - Voor mama!
Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de plakken brood in met de knoflook en bestrijk ze aan beide kanten dun met olie. Bestrooi ze met zout en peper. Leg ze op een bakplaat en rooster ze 8-10 minuten in de oven. Laat op een rooster afkoelen. Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijn dun met olie en gril de vis 1-2 minuten per kant. Bestrooi de vis met zout en peper en besprenkel hem met limoensap. Snijd de tonijn in dunne plakken en beleg hiermee het brood. Verdeel er wat limoenrasp en rucola over.
Tonijncrostini

4 personen
210 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Wrijf de plakken brood in met de knoflook en bestrijk ze aan beide kanten dun met olie. Bestrooi ze met zout en peper. Leg ze op een bakplaat en rooster ze 8-10 minuten in de oven. Laat op een rooster afkoelen. Verhit de grillpan. Bestrijk de tonijn dun met olie en gril de vis 1-2 minuten per kant. Bestrooi de vis met zout en peper en besprenkel hem met limoensap. Snijd de tonijn in dunne plakken en beleg hiermee het brood. Verdeel er wat limoenrasp en rucola over.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ stokbrood
1 teen knoflook
2 eetlepels olijfolie
150 g verse tonijn
½ limoen
10 g rucola
Dit heb je nodig
bakplaat
grillpan




