bewaar
Pincho met tonijnsalade
Pincho met tonijnsalade
bewaar

Pincho met tonijnsalade

15 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

½

citroen

2 blikjes

tonijn op olie

2 eetlepels

mayonaise

1 eetlepel

kappertjes

1 eetlepel

verse tijmblaadjes

6

zwarte olijven

1 kleine

stokbrood

1 handje

veldsla

6

cherrytomaatjes

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de tonijn met de mayonaise, de citroenrasp, de kappertjes, de tijm en de olijven en zout en peper naar smaak. Snijd het stokbrood in 24 schuine, dunne plakjes. Bestrijk 12 plakjes royaal met de tonijnsalade. Leg de andere plakjes brood erop. Leg hierop een toefje veldsla en een half cherrytomaatje en steek de pincho's vast met een cocktailprikker.