Pincho met makreel

spaans
borrelhapje
12 stuks
3
23
Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak peen julienne (150 g)
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels verse peterselie ((schaaltje a 20 g), fijngesneden)
- 1 stokbrood (Boulogne)
- 4 eetlepels mayonaise
- 200 g makreelfilet (in stukken)
Keukenspullen
- cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Meng de wortel met het citroensap, de peterselie en (versgemalen) peper naar smaak. Snijd van het stokbrood 24 schuine, dunne sneden en bestrijk ze met de mayonaise. Verdeel de wortelsalade erover en leg op elke snee een stuk makreel. Stapel steeds twee belegde sneetjes op elkaar en steek ze vast met een cocktailprikker.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 155 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 7 g
-
vet 12 g
waarvan verzadigd 0 g