Pincho met paprikapuree

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pot geroosterde paprika ((465 g), uitgelekt)
- 2 tenen knoflook
- 1 el milde paprikapoeder
- 3 el olijfolie
- 6 sneden bruin casinobrood (zonder korst)
- 100 g Griekse witte kaas (verkruimeld)
- 1 bosuitje (in dunne ringetjes)
Keukenspullen
- cocktailprikkers
- blender
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine. Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de kaas en bosui erover. Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren. Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.
Tip:
Lekker met wat blaadjes verse basilicum.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 95 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 7 g
-
vet 6 g
waarvan verzadigd 0 g