bewaar
Pincho met paprikapuree
Pincho met paprikapuree
bewaar

Pincho met paprikapuree

20 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

12 porties

1 pot

geroosterde paprika

2 tenen

knoflook

1 el

milde paprikapoeder

3 el

olijfolie

6 sneden

bruin casinobrood

100 g

Griekse witte kaas

1

bosuitje

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • blender

Aan de slag

Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine. Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de kaas en bosui erover. Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren. Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.

algemeenLekker met wat blaadjes verse basilicum.