bewaar
Gevulde vissoep
Gevulde vissoep
bewaar

Gevulde vissoep

15 min. bereiden
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

paprika-mascarponesoep

1 blik

tomatenblokjes

1 zak

krieltjes

250 g

zeewolffilet

1 zak

snijbonen

100 g

Hollandse garnalen

2 eetlepels

zwarte olijven

2 eetlepels

citroensap

1 zakje

verse dille

Aan de slag

Breng in een grote pan de soep met de tomatenblokjes en de krieltjes aan de kook en laat de soep 5 minuten doorkoken. Voeg de zeewolffilet toe en kook deze nog 3 minuten mee. Doe ten slotte de snijbonen erbij en laat de soep nog 2-3 minuten koken, zodat de boontjes lekker knapperig blijven. Warm op het laatst de garnalen en de olijven mee. Breng de soep op smaak met citroensap, zout en peper. Garneer de soep met dille.