bewaar
Vis-chili met kidneybonen en chorizo
Vis-chili met kidneybonen en chorizo
bewaar

Vis-chili met kidneybonen en chorizo

20 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

verse koriander

1 schaaltje

pangasiusfilet

1

chorizoworst

1 eetlepel

maïsolie

1 zak

Italiaanse

1 pak

ovendagschotel

1 blikje

kidneybonen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Koriander fijnsnijden. Vis in stukjes snijden. Chorizo uit plastic halen en in kleine stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin chorizo en vis 3 min. voorzichtig omscheppend bakken. Uit pan scheppen. In wok met hete olie groenten 5 min. roerbakken. Chilimix aanmaken met 250 ml water. Bonen met vocht en chilimix erdoor roeren, 3 min. laten pruttelen. Vis met chorizo erdoor scheppen en nog 3 min. doorwarmen. Helft koriander erdoor scheppen. Vis-chili over 4 borden verdelen en rest koriander erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis-chili met kidneybonen en chorizo

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig