bewaar
Vis-chili met kidneybonen en chorizo
Vis-chili met kidneybonen en chorizo
bewaar

Vis-chili met kidneybonen en chorizo

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

verse koriander

1 schaaltje

pangasiusfilet

1

chorizoworst

1 eetlepel

maïsolie

1 zak

Italiaanse

1 pak

ovendagschotel

1 blikje

kidneybonen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Koriander fijnsnijden. Vis in stukjes snijden. Chorizo uit plastic halen en in kleine stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin chorizo en vis 3 min. voorzichtig omscheppend bakken. Uit pan scheppen. In wok met hete olie groenten 5 min. roerbakken. Chilimix aanmaken met 250 ml water. Bonen met vocht en chilimix erdoor roeren, 3 min. laten pruttelen. Vis met chorizo erdoor scheppen en nog 3 min. doorwarmen. Helft koriander erdoor scheppen. Vis-chili over 4 borden verdelen en rest koriander erover strooien.