Bonen met chorizo en rucola
Kikkererwten, linzen en rode kidneybonen: dit trio weet van wanten!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g chorizoworst
- 1 ui
- 2 courgettes
- 310 g kikkererwten in blik
- 200 g linzen in pot
- 200 g rode kidneybonen in blik
- 40 g rucola
Advertentie
Bereiden
- Snijd de chorizo in plakjes. Snipper de ui en snijd de courgettes in blokjes.
- Bak de chorizo 6 min. in een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de ui en courgette toe en bak 4 min. mee. Laat de kikkererwten, linzen en kidneybonen uitlekken. Doe ook in de hapjespan en warm 4 min. door. Haal van het vuur en voeg de rucola toe.

Bonen met chorizo en rucola
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 470 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 28 g
-
vet 26 g
waarvan verzadigd 10 g - natrium 1.145 mg
- vezels 10 g
Ook te zien in
Bonen met chorizo en rucola
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bonen met chorizo en rucola

- 250 g chorizoworst
Snijd de chorizo in plakjes.

- 1 ui
- 2 courgettes
Snipper de ui en snijd de courgettes in blokjes.

Bak de chorizo 6 min. in een hapjespan zonder olie of boter. Voeg de ui en courgette toe en bak 4 min. mee.

- 310 g kikkererwten in blik
- 200 g linzen in pot
- 200 g rode kidneybonen in blik
Laat de kikkererwten, linzen en kidneybonen uitlekken. Doe ook in de hapjespan en warm 4 min. door.

- 40 g rucola
Haal van het vuur en voeg de rucola toe. Bon appétit!