bewaar
Maaltijdpindasoep met kokosgehaktballetjes
Maaltijdpindasoep met kokosgehaktballetjes
bewaar

Maaltijdpindasoep met kokosgehaktballetjes

20 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

half-om-halfgehakt

4 eetlepels

gemalen kokos

1 zakje

gehaktkruiden

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 zakken

gesneden prei

1 l

vleesbouillon

2 zakjes

pinda-satésaus

3 eetlepels

ketjap

1 schaaltje

taugé

Aan de slag

Gehakt mengen met kokos en kruiden. Kleine balletjes vormen. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. In grote pan olie verhitten en prei en knoflook 3 min. bakken. Geregeld omscheppen. Bouillon en gehaktballetjes toevoegen, aan de kook brengen en 5 min. laten koken. Pinda-satésaus toevoegen, al roerend verwarmen maar niet aan de kook laten komen. Met ketjap op smaak brengen. Soep in 4 diepe borden of kommen scheppen en bestrooien met taugé.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Maaltijdpindasoep met kokosgehaktballetjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig