Ge­hakt­bal­le­tjes met ga­do-ga­do

(26) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens aanwijzing op de verpakking gaarkoken en droogstomen. Spitskool in smalle repen snijden en sperziebonen schoonmaken. Gehakt mengen met knoflook, zout en peper. Van gehakt 12 balletjes vormen. In ruim kokend water met wat zout spitskool met sperziebonen in 6-8 min. beetgaar koken. In koekenpan olie verhitten en gehaktballetjes in 10 min. bruin en gaar bakken. Tomaten in dunne partjes snijden, zaadjes verwijderen. Satésaus volgens aanwijzing op de verpakking bereiden. Groenten afgieten, gehaktballetjes op keukenpapier laten uitlekken. Tomaat door warme groenten mengen en groenten over vier borden verdelen. Gehaktballetjes ernaast leggen en satésaus erover scheppen. Rijst apart erbij geven.

Tip:

prijs per persoon 1.40 (in juni 2005)

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.000 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 59 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.