bewaar
Wokblokjes met groenten in pindasaus
Wokblokjes met groenten in pindasaus
bewaar

Wokblokjes met groenten in pindasaus

25 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

3 el

olie

1 schaal

wokblokjes

1 teen

knoflook

1

prei

½

spitskool

200 g

satésaus

1

winterpeen

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang het rijstkookwater op. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak hierin de wokblokjes 2-3 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Schep uit de wok en houd warm onder een deksel.

2

Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de prei en de spitskool 4 min. tot de spitskool slinkt. Voeg de satésaus en 250 ml rijstkookwater toe. Breng al roerend tegen de kook aan. Voeg de winterpeen toe, dek af en stoof op laag vuur ca. 5 min. Voeg de wokblokjes toe en warm nog 1 min. door.

3

Serveer het groentegerecht met de witte rijst.

algemeenDe rest van de satésaus blijft in de originele verpakking houdbaar tot de op de verpakking aangegeven datum als u hem in de koelkast bewaart.