bewaar
Preischotel met satésaus
Preischotel met satésaus
bewaar

Preischotel met satésaus

25 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

1 kg

prei

3 el

zonnebloemolie

360 g

roerbaktofu pittig gekruid

1 pot

kant-en-klare satésaus

4 el

gemalen kokos

2 el

ketjap manis

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Maak de prei schoon en snijd in ringen. Breng in een pan een bodempje water met 1/2 tl zout aan de kook. Kook de prei 5 minuten.

3

Verhit de olie in een koekenpan en bak de tofu in 4 minuten bruin. Verwarm de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing.

4

Giet de prei af en meng met de kokos. Verdeel over de borden. Verdeel de tofu erover en besprenkel het geheel met ketjap. Leg de rijst ernaast. Schenk de pindasaus ernaast.