Tosti met mosterd en aardappelpuree
520 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 sneetjes
2 eetlepels
50 g
1
50 g
15 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 nr. 10 - Zo klaar! lekker koken kan zó simpel zijn
Besmeer 2 sneetjes brood aan een zijde met mosterd. Bestrijk 1 van de sneetjes met de aardappelpuree, bestrooi met (versgemalen) peper en bosui. Leg daarna de kaas erop en dek af met het andere sneetje brood. Besmeer de buitenkant van het brood met boter en verhit de tosti in een tosti-ijzer of bak hem aan beide kanten in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Tosti met mosterd en aardappelpuree

1 persoon
520 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Besmeer 2 sneetjes brood aan een zijde met mosterd. Bestrijk 1 van de sneetjes met de aardappelpuree, bestrooi met (versgemalen) peper en bosui. Leg daarna de kaas erop en dek af met het andere sneetje brood. Besmeer de buitenkant van het brood met boter en verhit de tosti in een tosti-ijzer of bak hem aan beide kanten in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
2 sneetjes brood
2 eetlepels grove mosterd
50 g aardappelpuree
1 bosuitje
50 g cheddar
15 g boter




