bewaar
Puree met bloemkool en mosterd
Puree met bloemkool en mosterd
bewaar

Puree met bloemkool en mosterd

30 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

1

bloemkool

100 ml

melk

75 g

boter

2 el

grove mosterd

Dit heb je nodig

  • pureestamper

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in een ruime pan water met zout gaar. Voeg de laatste 8 min. de bloemkool toe.

2

Giet de aardappelen en bloemkool af. Verwarm de melk en boter in een steelpan. Voeg samen met de mosterd toe aan de aardappelen en bloemkool. Stamp met een pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met rookworst.

Puree met bloemkool en mosterd

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig