Mosterd-dillesaus 
Mosterd-dillesaus 
bewaar
bewaar

Mosterd-dillesaus 

Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

10 min. bereiden
4waarderingen

Aan de slag

1

Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).

2

Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.

combinatietipLekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterd-dillesaus 

Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig