bewaar
Groene kruidenmie met spitskool
Groene kruidenmie met spitskool
bewaar

Groene kruidenmie met spitskool

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

spitskolen

1

ui

2 teentjes

knoflook

1 zakje

verse peterselie

1 zakje

verse koriander

1 zak

Chinese eiermie

2 zakjes

pompoenpitten

1 eetlepel

olie

ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Spitskool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie en koriander schoonmaken en fijnsnijden. Chinese eiermie volgens aanwijzing op de verpakking koken. Afgieten. Ondertussen pompoenpitten in hete droge koekenpan 1 min. roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten en hierin ui, knoflook en kool 5 min. bakken. Mie, 3/4 peterselie, 3/4 koriander, 3/4 pompoenpitten en naar smaak ketjap, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Mie op 4 borden scheppen en bestrooien met rest kruiden en pompoenpitten.