Mie-wokschotel met paksoi

Paksoi wordt veel gebruikt in de Chinese keuken. Niet voor niets, de pittige smaak doet 't goed in veel gerechten.

500 kcal

20 min. bereiden

3.2/5

(83)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2004 week 10-11 - 2004 week 10-11

Aan de slag

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Maak de paksoi schoon en snijd in repen. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en tofu 2 min.

  2. Schep de paprika en paksoi door de tofu en bak 3 min. mee. Warm de ketjap 1 min. mee. Schep de mie door het groentemengsel en roerbak 1 min. Verdeel de mie over de borden en bestrooi met seroendeng.

  • combinatietipLekker met Thaise chilisaus.

Wat vond je van dit recept?

Mie-wokschotel met paksoi

Paksoi wordt veel gebruikt in de Chinese keuken. Niet voor niets, de pittige smaak doet 't goed in veel gerechten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig