Wokschotel met gekookte mie

565 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2002 week 34-35 - 2002 week 34-35

Aan de slag

  1. Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan. Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Garneren met pinda's. Serveren met mie.

Wat vond je van dit recept?

Wokschotel met gekookte mie

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig