bewaar
Teriyakispiesen
Teriyakispiesen
bewaar

Teriyakispiesen

20 min. bereiden
30 min. wachten
124waarderingen

Ingrediënten

300 g

kipfilet

1 flesje

woksaus Teriyaki

300 g

fijne mienestjes

3 el

zonnebloemolie

1 teen

knoflook

1 zak

Chinese roerbakmix

2 el

gezouten pinda's

Dit heb je nodig

  • grillpan, satéprikkers

Aan de slag

1

Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Doe ze in een kom en meng er 1/3 van de woksaus door. Laat 30 min. afgedekt staan in de koelkast. Rijg daarna de blokjes kip aan de satéprikkers.

2

Bereid de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verhit de grillpan en gril de spiesen in 6 min. rondom bruin en gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de knoflook en roerbakmix 4 min. Voeg de rest van de woksaus toe en warm nog 2 min. door. Schep de mie in 4 kommen, verdeel de groente erover en bestrooi met de pinda's. Leg de spiesen erop. Lekker met kroepoek.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.