bewaar
Beef shanghai
Beef shanghai
bewaar

Beef shanghai

15 min. bereiden
218waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

biefstuk

75 ml

woksaus

1 pakje

eiernoedels

4 el

zonnebloemolie

1 teen

knoflook

2 zakken

Chinese roerbakmix

2 el

ketjap

Aan de slag

Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 4 el woksaus. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de biefstuk 2 min. Voeg de rest van de woksaus en de ketjap toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de noedels en de groente over 4 kommen of borden en verdeel de biefstuk erover. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.

algemeenDe rest van de woksaus is ook lekker in een wokschotel met kipfilet.