bewaar
Beef shanghai
Beef shanghai
bewaar

Beef shanghai

15 min. bereiden
218waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

biefstuk

75 ml

woksaus

1 pakje

eiernoedels

4 el

zonnebloemolie

1 teen

knoflook

2 zakken

Chinese roerbakmix

2 el

ketjap

Aan de slag

Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 4 el woksaus. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de biefstuk 2 min. Voeg de rest van de woksaus en de ketjap toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de noedels en de groente over 4 kommen of borden en verdeel de biefstuk erover. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.

algemeenDe rest van de woksaus is ook lekker in een wokschotel met kipfilet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Beef shanghai

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig