bewaar
Hartige pannenkoekentaart met kaassaus
Hartige pannenkoekentaart met kaassaus
bewaar

Hartige pannenkoekentaart met kaassaus

Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.

35 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

diepvries Italiaanse roerbakgroente

49 g

kaassaus in zakje

8

pannenkoeken naturel

300 g

geraspte jonge kaas

Dit heb je nodig

  • springvorm (ø 20 cm )

Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de groenten in kokend water 1 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Vet de springvorm in. Bedek de bodem van de pringvorm met 1 pannenkoek. Maak vervolgens telkens een laagje groenten, laagje kaassaus, laagje gemalen en kaas en weer een pannenkoek. eindig met de groenten en gemalen kaas.

3

Zet de springvorm in het midden van de hete oven. Laat de pannenkoekentaart in ca. 15 min. door en door warm en een beetje bruin worden. Verwijder de vorm en snijd de taart op een grote schaal in 8 punten. Serveer aan tafel op bordjes.