bewaar
Mexicaanse groentewrap
Mexicaanse groentewrap
bewaar

Mexicaanse groentewrap

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
168waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

750 g

diepvries Mexicaanse wokgroente

30 g

verse peterselie

150 g

geraspte jonge kaas

8

tortillawraps

1 el

crème fraîche

200 g

fijngesneden ijsbergsla

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, ingevet

Wrappen maar! Serveer de vegetarische wrap met guacamole om het helemaal af te maken.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en roerbak de wokgroente. Snijd de peterselie en voeg samen met de helft van de kaas toe aan de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verdeel de groente over de wraps, rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en zet ca. 10 min. in de oven. Schep de crème fraîche en reepjes ijsbergsla over elke wrap.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.