bewaar
Taartje met paprika en geitenkaas
Taartje met paprika en geitenkaas
bewaar

Taartje met paprika en geitenkaas

30 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zachte geitenkaas

2

uien

1 zak

driekleuren paprika

1 teentje

knoflook

3 eetlepels

(olijf)olie

1 schaaltje

gehakt

Provençaalse

1 bakje

aardappelschijfjes

Dit heb je nodig

  • 4 ovenvaste borden of bakplaat, ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. 2/3 van geitenkaas in grote stukken snijden, rest in kleine stukjes. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. In koekenpan 1 el olie verhitten, hierin knoflook en gehakt 5 min. bakken. Naar smaak zout, peper en wat Provençaalse kruiden toevoegen. Van vuur af nemen en mengen met de kleine stukjes geitenkaas. In andere koekenpan rest olie verhitten en hierin ui en paprika 5 min. bakken. Naar smaak Provençaalse kruiden, zout en peper toevoegen. Op 4 ovenvaste borden of ingevette bakplaat taartjes maken van laagje aardappelschijfjes. Hierop gehakt scheppen. Daarop laagje gebakken ui en paprika en eindigen met stukken geitenkaas. Bestrooien met peper en Provençaalse kruiden naar smaak. In ca. 15 min. in midden van hete oven verwarmen.