bewaar
Cajunvis en paprikarijst
Cajunvis en paprikarijst
bewaar

Cajunvis en paprikarijst

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

3 eetlepels

cajunkruiden

6 eetlepels

(maïs)olie

1 schaaltje

tilapiafilet

1 zak

driekleuren paprika

500 g

tomaten

3 eetlepels

azijn

2 theelepels

suiker

2 theelepels

mosterd

½ pot

steak & grillsaus

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminiumfolie

Aan de slag

1

Barbecue of grill verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden. In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost. In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min. bakken. Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen. Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min. om en om bruin en gaar laten worden. Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cajunvis en paprikarijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig