bewaar
Cajunvis en paprikarijst
Cajunvis en paprikarijst
bewaar

Cajunvis en paprikarijst

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

3 eetlepels

cajunkruiden

6 eetlepels

(maïs)olie

1 schaaltje

tilapiafilet

1 zak

driekleuren paprika

500 g

tomaten

3 eetlepels

azijn

2 theelepels

suiker

2 theelepels

mosterd

½ pot

steak & grillsaus

Dit heb je nodig

  • barbecue

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Barbecue of grill verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden. In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost. In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min. bakken. Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen. Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min. om en om bruin en gaar laten worden. Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.